KOMPETENCER

Kvalitet, kundeservice & sikkerhed

Hos Hals Motorværksted sættes kvaliteten og den gode kundeservice i højsædet, og sikkerheden til søs prioriteres i alle vores arbejdsopgaver.

Med over 50 års erfaring og ekspertise inden for branchen tilbyder vi et højt fagligt niveau og et professionelt udført arbejde, der til enhver tid lever op til kundens forventninger og ønsker.

Som den mindre virksomhed, vi er, har vi mulighed for at sætte fokus på vores kunder og de opgaver, der skal løses. Vi er en virksomhed med en flad struktur, der gør os omstillingsparate til at tage imod enhver opgave uanset omfang og varighed. Hos Hals Motorværksted skal du ikke igennem flere led for at få din opgave løst men er sikret, at den bliver prioriteret og færdiggjort hurtigst muligt.

Dygtige og velkvalificerede medarbejdere
Vi har en dygtig og velkvalificeret medarbejderstab med montører, der er udlært inden for den maritime sektor, og har derfor de nødvendige kompetencer, når det drejer sig om nyinstallationer, reparationer og omforandringer. Vi sørger altid for at være opdateret på den nyeste viden inden for vores branche, hvorfor vores montører også løbende er på efteruddannelse, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service inden for specifikke områder i branchen.

Når du får løst dine opgaver hos Hals Motorværksted, er du derfor garanteret et arbejde af høj kvalitet udført efter moderne principper og gældende lovkrav. Med fleksibilitet og god service som vigtige elementer i vores forretningskoncept betyder det også, at vi lynhurtigt stiller med værkstøjskassen og løsningsmodeller - også i de akutte tilfælde.

Omfattende maskinpark
Med gode havnefaciliteter lige ud til kajen i Hals og med en omfattende maskinpark er vi i stand til at udføre alle typer opgaver inden for skibsfarten, hvad enten det drejer sig om udskiftning af gearkassen eller en totalrenovering. Der er ingen opgaver inden for service og installation i den maritime sektor, som vi ikke kan løse – og med eget beddingsanlæg sørger vi for alt i forbindelse med kølhalinger af fartøjer.

Vi har fokus på helhedsløsninger og sørger altid for at overholde leveringstidspunkt og for, at tingene fungerer optimalt, inden vi går i land!