​Færgevej 6, 9370 Hals   /   CVR. 20830786   /   Tlf. 98 25 13 30   /   E-mail: halsmotor@mail.dk 

Autoriseret forhandler af​

Medlem af Arbejdsgiverne​

Hals Motorværksted er specialister i Volvo Penta motorer​

December 18, 2009

​Den svenske krone står lavt – det gør det attraktivt at vælge en Volvo Penta motor - det mærkes hos smedene i Hals

Af Nancy Frich

Der er gang i salget af Volvo Penta motorer hos Carsten Nielsen i Hals. Således er endnu en af de store fremdriftsmotorer landet på lagret hos smedene på Hals Motorværksted

Ikke mindre end 15 Volvo Penta motorer, generatorer og motoranlæg har smedene inden for de sidste tre år installeret på fiskekuttere, færger samt lods- og uddybningsfartøjer.

Den seneste Volvo Penta motor som er ankommet, er på 450 HK, og Carsten Nielsen forventer den snart vil være solgt.

- Vi har typisk en ny motor stående på lager. Det betyder, at vi hurtigt kan levere, og det er jo ofte af stor betydning for fiskerne, at de hurtigt kan komme på havet igen, hvis de skulle være så uheldige at vælte en motor, siger Carsten Nielsen, som ikke uden grund betragtes som en specialist inden for netop Volvo Penta motorer.


Brændstoføkonomi

- Der skal ikke være tvivl om, at vi hælder meget til Volvo Penta motorerne, og det skyldes ikke mindst kvaliteten, og det forhold at motorerne er gennemprøvet til mange forskellige formål.

De er driftsikre og det tæller meget for vore kunder. Gennem årene har vi opbygget en ekspertise i installation og reparation af netop Volvo Penta, og ligeledes har vi et stort lager af reservedele. Det fremmer jo også ekspeditionen og flere smede fra de øvrige havne ringer da også hertil, hvis de lige står og mangler en Volvo Penta stump, lyder det fra Carsten Nielsen, som også har solgt Volvo Penta anlæg på grund af det forhold, at brændstoføkonomien er i top.

I øjeblikket er der også store økonomiske gevinster at hente ved netop at købe en Volvo Penta motor, idet den svenske krones lave kurs gør det fordelagtigt at handle med netop svenskerne.

- Der er store fordele ved at købe i Sverige lige nu, og det er jo også en af parametrene som tæller, når der skal vælges ny motor. Dertil kommer jo, at vi med det store og fleksible motor program kan skræddersy en motor helt individuelt med masser af ekstraudstyr ud fra, hvad den enkelte fisker eller kunde har behov for, slutter Carsten Nielsen.​

Seneste